Federica Lorusso & Deborah Carter

 

In McRae’s Moods onderzoeken pianiste/zangeres Federica Larusso en jazzvocaliste Deborah Carter het werk van Carmen McRae, een van de meest invloedrijke jazz-vocalisten van de 20e eeuw. De nadruk van dit programma ligt op een selectie uit McRae’s eerbetoon aan Thelonious Monk en haar opnames met Dave Brubeck.

Federica Larusso is een veelzijdige en getalenteerde muzikant uit Bari, Italië. Ze deelde al het podium met gevierde artiesten zoals Rachel Gould, Eric Ineke, John Ruocco, Michael Abene, Tineke Postma, Fabrizio Bosso, Giuseppe Bassi, Giovanni Scasciamacchia en vele anderen. Momenteel volgt Federica haar masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam in jazzpiano en jazzzang.

Deborah J. Carter, geboren in de Verenigde Staten en opgegroeid in Hawaï en Japan, is een doorgewinterde professional in de Europese jazzscene. Als winnares van de 2023 Meerjazz Award en met verschillende opnames op haar naam, heeft ze zich gevestigd als een gerespecteerde jazzvocalist en -lyricist. Met haar uitgebreide ervaring, inclusief optredens op jazzfestivals, in theaters, clubs en op radio- en tv-shows over de hele wereld, belooft haar optreden een onvergetelijke ervaring te worden.

Line up:

Deborah Carter

zang

Federica Lorusso

piano

Locatie & tijd:

Tickets