Early Birds JazzFest 2020 nú in de verkoop!

Met de uitverkochte kick-off in het Bimhuis achter de rug, gaat het aftellen naar JazzFest 2020 nu echt beginnen. Dus let’s go: lees meer voor de eerste namen van het festival. En als je er snel bij bent, kan je ook nog een Early Bird op de kop tikken, die zijn nú in de verkoop!

 

De grote worp namen komen later deze maand, maar voor de Early Birds willen we alvast een tip van de sluier oplichten:

 

Het Amsterdams gitaaricoon Anton Goudsmit brengt op 21 maart een nieuw project voor het eerst op het podium. De andere Amsterdamse gitaarmeester van een jongere generatie, Reinier Baas, heeft ook een primeur: hij speelt voor het eerst  met de Spaanse pianist Xavi Torres, die de afgelopen jaren in zowel jazz als ook de klassieke muziek furore heeft gemaakt met diverse samenwerkingen.
Tot slot gaat ook weer een speciaal project plaat vinden in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdams waar een Large Ensemble bestaand uit Studenten samen gaat werken met een internationaal artiest. Wie? Dat houden we nog even achter de hand.

 

Klik hier om de tickets te kopen en wees zeker dat je er 21 maart bij bent. Let op: er is maar een beperkt aantal Early Birds beschikbaar.