JazzFest ClubAvond

vrijdag 10 nov | 21:00

 

21:00 hrs – doors open

De Indische Buurt, met de Javastraat en het Javaplein als centrale trekpleisters, is een populaire uitgaansbestemming voor velen. Een buurt om te genieten van culinair genot, drankjes én muziek.

De JazzFest ClubAvond

We hebben een gloednieuw concept voor je in petto: de Jazzfest ClubAvond, waarbij de overdag ogenschijnlijk ‘gewone’ Coffee Company aan het Javaplein een transformatie ondergaat tot een sfeervolle loungeclub. Hier kun je tot laat in de avond genieten van meerdere optredens. Van singer-songwriters tot elektronische acts.De eerste editie van de JazzFest Clubavond staat gepland op vrijdag 10 november.

PROGRAMMA

DJ Robin Adrian draait plaatjes.

Ketija Ringa Karahona & Chaerin Im

De Jonge Makers van JazzFest 2023 – Chaerin Im en Ketija Ringa Karahona – spelen na hun succesvolle optreden met de cellolegende Ernst Reijseger op JazzFest in maart voor de eerste keer als duo. Ze combineren akoestische klanken met elektronica in een spontane, geïmproviseerde set. Ze maken een ontdekkingsreis door klanklandschappen en ongetemde texturen, op weg naar spontane grooves en ritmes.

Ketija Ringa Karahona – fluit
Chaerin Im – keys, synths

Giovanni Iacovella solo

Giovanni Iacovella (1996) is een drummer en audiovisuele kunstenaar die zich beweegt tussen de werelden van geïmproviseerde en elektroakoestische muziek. Een sleutelelement in zijn werk is de interactie tussen akoestisch en digitaal geluid – een onderzoek gebaseerd op het gebruik van akoestische drums en resonante objecten, waarvan de inherente kwaliteiten worden versterkt door sensoren, microfoons en codering. Het idee achter dit project is om gebruik te maken van algoritmische en generatieve strategieën om de grenzen van machinegedrag te verkennen, een ruimte waarin improvisatie en creativiteit zich ontvouwen en vaak leiden tot interessante resultaten.

Giovanni Iacovella – drums en live electronica

Marta Arpini

Marta Arpini heeft met haar uitdagende melodieën en kleurrijke orkestraties een unieke plek veroverd onder singer-songwriters. Haar muziek combineert intieme, dagboek-achtige songwriting met gelaagde arrangementen, waardoor een dromerige en melancholische sfeer ontstaat, waar altijd een sprankje hoop doorschijnt. Marta’s albums, waaronder “Forest Light” en “I Am a Gem,” werden genomineerd voor de Edison Jazz/World Award.

Marta Arpini – voice, guitar, synth
Massimo Imperatore – electric guitar, voice, synth

Locatie & tijd:

UITVERKOCHT