Jazz in /K + Jazzfest Talks met Reinier Baas

20:45 uur
JazzFest Talks met Reinier Baas

JazzFest Talks is een verdiepend programma met lichte toon – geïnspireerd op TEDx en College Tour – waarbij een jazzmuzikant vertelt over zijn leven, zijn carrière en uiteraard zijn muziek. Er is discussie, vragen uit het publiek en een goedgevulde bar.

Tijdens deze editie gaat Reinier Baas in gesprek met radiojournalist Mijke van Wijk en vertelt hij over zijn eigen muzikale ontwikkeling en zijn leven in de (jazz)muziek. Uiteraard vergezeld door zijn gitaar.

Entree = gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom!
Locatie: SK4

//

22:00 uur
Jazz in /K

Reinier Baas – gitaar
Zack Lober – bas
Felix Schlarmann – drums

🎷 Reinier Baas – gitaar
Een adembenemend getalenteerde artiest, schreef Jazzism. Wij kunnen dit niet genoeg beamen! Reinier timmerde al aardig aan zijn weg binnen de jazzwereld, met onder andere een Edison in zijn zak. Hij heeft gespeeld op toonaangevende podia als het North Sea Jazz Festival, Lowlands, Bimhuis en het Concertgebouw en zal nu ook het podium van Studio/K bestijgen. Wij hebben er zin in!

🎷 Zack Lober – bas
Met zijn roots in Montreal, weet bassist, componist, DJ en producer Zack Lober menig hart te veroveren. Zo werkte hij al samen met o.a. David Binney, Jamie Baum en Caro Emerald en heeft hij opgetreden door Europa, India, Mexico, Canada en de VS. Op 27 november zal hij samen met zijn bas Studio/K overnemen!

🎷 Felix Schlarmann – drums
Curator en vaste gast bij Jazz in /K. Zijn debuutalbum ‘Counterlife’, uitgebracht in 2014, werd overweldigend positief ontvangen. Schlarmann cureert het jaarlijkse JazzFest Amsterdam en maakt onder andere deel uit van jazzprojecten Mechanical Duck, het Millennium Jazz Orchestra en BRUUT. Met BRUUT werd hij genomineerd voor de prestigieuze Edison Jazz/World Award.

Entree = gratissss!
Locatie: SKAFE

//

OVER JAZZFEST TALKS EN JAZZ IN /K:
Jazzfest Talks is een initiatief van JazzFest Amsterdam (jaarlijks in maart in o.a. Studio/K). Jazz in /K vindt elke laatste woensdag van de maand plaats en wordt gecureerd door JazzFest-programmeur Felix Schlarmann.