Vrijwilligers gezocht!
Kom ons team versterken

Vind jij het leuk ons gezellige en gedreven team te komen versterken? Meld je nu aan!

 

Elk jaar verheugen we ons weer op de samenwerking met onze energieke groep vrijwilligers. Ook jij kunt je aanmelden. Hoe gaat het in zijn werk?

Het vrijwilligerswerk is verdeeld in twee shifts. De een start om 16.00 uur en de andere om 20.00 uur. Bij voorkeur werk je beide shifts. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om tijdens je werk pauze te nemen en een aantal muzikanten en bandjes te zien optreden.

We hebben verschillende vrijwilligersfuncties voor je in de aanbieding. Denk aan het bemannen van de informatiebalie, kaartverkoop, backstage en catering werkzaamheden en deurmanagement of locatie-assistentie. Je krijgt tijdens de briefing te horen op welke functie je ingezet wordt.

Bij vrijwilligerswerk hoort natuurlijk ook een vergoeding. Voor twee gewerkte tijdsloten is er een vergoeding van € 55,-, voor één gewerkt tijdslot krijg je € 25,-

Natuurlijk krijg je als vrijwilligers een gratis ticket voor Jazzfest Amsterdam 2024, om te kunnen genieten van de muziek voor en na je dienst, inclusief de spetterende afterparty, een Jazzfest t-shirt en netwerkmogelijkheden!

Apply now