JazzFest Talks met Jesse van Ruller en Ben van Gelder op 28 april

Woensdagavond 28 april om 19 uur zijn Jesse van Ruller en Ben van Gelder live te gast bij de tweede editie van JazzFest Talks van dit jaar. Jesse an Ben zijn bekende jazzmusici in de Amsterdamse jazzscene én daarbuiten. JazzFest-programmeur Felix Schlarmann nodigt uit, maar Ben (die de vorige keer werd geïnterviewd) gaat het interview voeren met Jesse, live in Studio/K.
Over zijn vroege muzikale interesses en zijn huidige, over zijn plek in het huidig muzieklandschap, en over de muziek zelf, en de mens achter de muziek.
Maar ook: hoe kom je in de Jazz terecht, en wat is Jazz nou eigenlijk precies?

Kijk mee via de website, YouTube of Facebook. Heb je vragen? Kom erbij via Clubhouse.

Het gesprek duurt een half uur en wordt afgesloten met een open discussie via de clubhouse app, want vanwege corona wordt deze JazzFest Talk opgenomen zonder publiek. Heb je nu al een vraag die je aan Ben wilt stellen? Mail ‘m dan voor woensdag 12 uur naar info@jazzfestamsterdam.nl en wie weet nemen we hem mee!

De livestream is gratis te volgen via de website en socials van Jazzfest Amsterdam.
Het gesprek is na afloop ook beschikbaar als podcast.

Volgende JazzFest Talks

Het interview met Jesse van Ruller is de tweede in een reeks van vier JazzFest Talks in 2021. Deze staan gepland op de laatste woensdagavond van de maand van februari, april, september en november.  De opzet is zo dat de muzikant die wordt geïnterviewd, de editie daarop zélf de vragen mag stellen.