JazzFestafette op 17 Oktober 2021 om 16:00

De JazzFestafette – Het JazzFest FamilieFest in de OBA op het Javaplein

Wij zijn heel blij om op 17 Oktober 2021 terug te zijn in de Indische Buurt met de JazzFestafette 2021, een festival voor jong en oud. Het gaat een echt FamilieFest worden, op de zondagmiddag in de OBA op het Javaplein.

We hebben een divers programma in petto! Tijdens deze editie worden muziek en verhalen met elkaar verweven. De concerten zijn in drie zalen, iedereen bezoekt hetzelfde programma, maar in een andere volgorde – een estafette.
Zangeres en pianiste Maartje Meijer gaat met dichter Ingmar Heytze poëzie op muziek zetten, Percussionist Vernon Chatlein neemt je met zijn programma Imershón mee in de muziek, geschiedenis en cultuur van Curaçao, en saxofonist Sam Newbould speelt met zijn band het programma Bogus Notus, muziek geïnspireerd op verhalen uit de jeugd van Sam in het noorden van Engeland.

Dat alles wordt aangevuld met een muziekboekententoonstelling voor groot en klein, en daarnaast komt ook ons JazzFest voor Kids terug met improvisatieworkshops voor kinderen.

De kinderen kunnen hier mee luisteren naar een (of meerdere) van de korte concerten die middag, maar kunnen ook lekker meedoen bij een van de improvisatie muziekworkshops. Daar leren ze instrumenten kennen, luisteren ze naar muziek en gaan ze vooral spelen. Daarnaast kan er altijd rondgesnuffeld worden op de muziekboekententoonstelling met alle muziekgerelateerde boeken die de OBA kan vinden!

 

Alle info op een rij:
Tickets: € 12,50 voor volwassenen met optie tot aanvullend gift (kinderen tot 12 jaar € 2,-)

Locatie: OBA Oost, Javaplein, Amsterdam
Ivm de Amsterdam Marathon is de OBA alleen via bepaalde routes bereikbaar! Kijk HIER

Deuren open om 15:30u
Begin festival 16:00u (Einde ca 17:45u)
Muziekboekententoonstelling van 15:30u tot 18:30u.

Afterparty met DJ Ir Vendermeulen bij Oedipus op het Javaplein vanaf 18:00u.

Om het evenement veilig en verantwoord plaats te laten vinden is een coronatoegangsbewijs verplicht.