Plan je bezoek

Polsbandjes, festivallocaties, food & drinks, toegang mindervaliden

 

Op zaterdag 18 maart barst JazzFest Amsterdam 2023 los! Het programma is compleet en het blokkenschema staat online. En, het festival is volledig UITVERKOCHT. Natuurlijk zorgen wij tijdens het festival voor lekkere drankjes en snacks. Op deze pagina lees je ook over de praktische zaken als entreebewijzen (polsbandje), huisregels en het randprogramma.

Toegang concerten

Om toegang te krijgen tot alle concerten van JazzFest 2023 moet je een polsbandje hebben. Op 18 maart kun je vanaf 16:30 uur terecht bij de Box Office in de Stayokay aan het Timorplein om je Eventbrite ticket in te wisselen voor een polsbandje.

Zonder polsbandje geen toegang tot concerten!

Stel je programma samen

Het blokkenschema is bekend! Je kunt vanaf nu je programma samenstellen. Let op, wees op tijd bij de bands die je graag wilt zien, voordat de zaal vol zit.

Download blokkenschema

Betaalmogelijkheden

Het festival is PIN-ONLY.

Food & Drinks

Tijdens het festival zijn op verschillende festivallocaties drankjes en snacks verkrijgbaar.

Foodcourt Timorplein
Op het Timorplein vind je JazzFest Foodcourt, met de 100% plantpowered Kebab van Karma Kebab en de friet zonder fratsen van de Frietosoof. In de StayOkay kun je terecht voor een breed assortiment aan diverse dranken van bieren, fris tot wijn.

Drinks op het Javaplein
Badhuis Oedipus staat natuurlijk bekend om zijn eigen gebrouwen bier. Verder biedt het café alles wat je maar wilt op het gebied van drank en snacks.

Drukte tijdens het festival

In het tijdsschema wordt zo goed mogelijk rekening gehouden met publieksstromingen en spreiding van publiek om bottlenecks te voorkomen. We kunnen ze echter niet volkomen uitsluiten. Hou er dus rekening mee dat sommige zalen vol zullen zijn en kom daarom op tijd bij je favoriete artiesten!

Oedipus Talks

In de vroege avond kun je in Badhuis Oedipus lekker achteroverleunen en luisteren naar een drietal interviews tijdens JazzFest Oedipus Talks. Gasten zijn saxofonist Ben van Gelder, de jonge makers van JazzFest 2023 fluitiste Ketija Ringa Karahona en pianiste Chaerin Im en bassist Daniël Eskens van de band FAST DE. Presentatie: Sander Nederveen & David van Berne.

JazzFest Oedipus Talks is gratis toegankelijk.

Bekijk het programma

Zalen en adressen

StayOkay – FESTIVALHART
Timorplein 21, 1094 CC , Amsterdam

Cybersoek
Timorplein 22, 1094 CC, Amsterdam

OBA
Javaplein 2, 1094 HW, Amsterdam

Badhuis Oedipus
Javaplein 21, 1095 CJ, Amsterdam

Coffeecompany Javaplein
Javaplein 14, 1094 HW, Amsterdam

Elthethokerk
Javastraat 118, 1094 HP, Amsterdam

Naar de locatie-pagina

Overige info

Garderobe à € 2,- (tot 1:00 uur geopend) en tickets bij StayOkay

Er is drank verkrijgbaar bij StayOkay en Badhuis Oedipus

Alle podia zijn bereikbaar voor rolstoelen

Foodtrucks op het Timorplein

Gevonden voorwerpen bij garderobe in de StayOkay.