Programma JazzFest ClubAvond bekend

 

De Indische Buurt, met haar bruisende Javastraat en sfeervolle Javaplein, staat bekend als een van de meest geliefde uitgaansbestemmingen van Amsterdam. Hier komen culinaire hoogstandjes, verfrissende drankjes en muzikale vibes samen voor een onvergetelijke avond uit.

Een primeur: De JazzFest ClubAvond

Dit keer hebben we een gloednieuw concept voor je in petto – de JazzFest ClubAvond! Stel je voor dat de ogenschijnlijk ‘gewone’ Coffee Company aan het Javaplein zich op 10 november vanaf 21:00 uur transformeert tot een loungeclub, waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van meerdere optredens. Van singer-songwriters tot elektronische acts – het belooft een avond vol ontdekkingen te worden.

Het programma

Ketija Ringa Karahona & Chaerin Im
De Jonge Makers van Jazzfest Amsterdam 2023, Ketija Ringa Karahona en Chaerin Im, zullen speciaal voor deze primeur een nieuwe set ten gehore brengen. Tijdens deze avond laten ze zich van hun elektronische kant zien, met het gebruik van synthesizers en effecten. Laat je betoveren door hun klanken!

Ketija Ringa Karahona – fluit
Chaerin Im – piano

Giovanni Iacovella Solo
Giovanni Iacovella (1996) is een unieke drummer en audiovisuele kunstenaar die de grenzen verkent tussen geïmproviseerde en elektroakoestische muziek. Zijn werk draait om de interactie tussen akoestisch en digitaal geluid, waarbij hij akoestische drums en resonante objecten combineert met sensoren, microfoons en codering. Een avond met hem is een reis naar een wereld waar creativiteit en improvisatie samensmelten.

Giovanni Lacovella – drums en live electronica
Marta Arpini
Marta Arpini heeft met haar uitdagende melodieën en kleurrijke orkestraties een unieke plek veroverd onder singer-songwriters. Haar muziek combineert intieme, dagboek-achtige songwriting met gelaagde arrangementen, waardoor een dromerige en melancholische sfeer ontstaat. Met albums als “Forest Light” en “I Am a Gem” heeft ze al indruk gemaakt en zelfs nominaties ontvangen voor de Edison Jazz/World Award.

Marta Arpini – stem, gitaar, synthesizer
Massimo Imperatore – elektrische gitaar, stem, synthesizer

Mis de eerste JazzFest ClubAvond niet!

Reserveer nu je kaarten en maak je klaar voor  de allereerste JazzFest ClubAvond. Een avond vol muziek, verrassingen en een fijne sfeer in het hart van Amsterdam. Mis deze primeur niet! Koop je kaarten nu!

Tickets