BuurtTandems

BuurtTandems 
Speciaal voor de BuurtTour hebben we een aantal BuurtTandems samengesteld. Een artiest die woont in de Indische Buurt wordt gekoppeld aan een lokale ondernemer. Tijdens de BuurTour komen locatie en muzikant samen voor een korte muzikale bijdrage en leren ze elkaar zo kennen. Of misschien kenden ze elkaar al? Bovendien leren jullie zo iets over de buurt én zien optredens op plekken in de Indische buurt waar normaal nooit concerten zijn.
De livestream wordt gepresenteerd door Selman Aqiqi die tijdens de BuurtTour in gesprek zal gaan met Jazzfest programmeur Felix Schlarmann, de artiesten en natuurlijk de locale ondernemers.
Selman is ondanks zijn jonge leeftijd een oudgediende bewoner van de Indische Buurt in Amsterdam Oost en o.a. actief bij het locale initiatief Indische Buurt TV.
De BuurtTandem artiesten zijn Marta Arpini, Modar Salama, Oscar-Jan Hoogland, Roos Jonker, Pablo Martinez en Jonathan Dafgard. De daarbij behorende locaties zijn Lale Kasabi Buurtsuper, Kledingreparatie Asgul, Bar Joost, Studio/K, het Flevopark en Qahwa d`Or koffiespeciaalzaak.